2014 m. sausio 18 d., šeštadienis

Sunkioji moteriška artilerija

Labas vakaras skaitytojai!

Sveikinuosi su jumis pasinaudodama nauju pranešimu. Šioje rašliavoje pasirodysiu naujuosius savo moteriškus ginklus. Taip taip, jūs atspėjote - kalbu apie makiažą. Šioje srityje esu naujokė. Mano pastangos gražiai pasidažyti kol kas neduoda vaisių, nes primenu labai prastą, neproporcingą ir nesimetrišką jauno dailininko nutapytą portretą. Na, bet stengiuosi tobulėti. Galbūt po daugelio metų, pasidažyti man bus paprasta, kaip du kar du (nuoširdžiai tikiuosi). Na, o kol kas kaupiu savo ginkluotę, su kuria jus dabar ir supažindinsiu.

NYX HD Studio Photogenic Foundation Soft Beige. Tai kreminė pudra, dėl kurios ir džiaugiuosi ir liūdžiu. Aplamai šis moteriškas dalykėlis yra puikus. Nesijaučia ant veido ir neatrodo lyg būčiau su kauke. Puikiai maskuoja, o tai man ypač svarbu. Tik bėda tame, jog parduotuvėje nebuvo pačio šviesiausio atspalvio, tai susigundžiusi paėmiau antrą numerį. Maniau, kad nesu, kaip Snieguolė ir man puikiai tiks antras atspalvis, bet deja klydau. Tačiau tepant pudrą ypač plonai sunku pamatyti, kad veidas kiek rusvesnis nei kaklas. Nepaisant šios nesekmės, džiaugiuosi šiuo pirkiniu ir nemanau, jog pinigai išmesti į balą.


NYX The Twin Cake Creamy Natural kompaktinė pudra. Ja esu visiškai patenkinta ir neturiu priekaištų. Na žinoma, ji galėtų būti taip pat kiek šviesesnė, nes pasirodo, kaip ir minėjau, esu tikra sniego karalienė. Na greičiau karalaitė. Taigi, pudra išties puiki. Kadangi ji yra labai smulki, tai užsitepus jos ant veido, nematyti dalelių, kurios matosi užsitepus pigesnių pudrų. Nelabai turiu su kuo ir lyginti, nes prieš tai naudojau tik esence pudrą, kuria labai nusivyliau. Naujoji NYX pudra nuo esence skriiasi, kaip diena nuo nakties. Dar vienas pliusas, jog ji sulygina atspalvį, panaikina veido blyzgėjimą. Pridedama kempinėlė ir veidrodėlis. Kaip už tokią kainą, tai manau pastarasis galėjo būti ir geresnis, nes liežuvis neapsiverčia jo vadinti veidrodžiu, kadangi jame neįmanoma nieko įžiūrėti. Gaila, nes man jis būtų pravertęs. Pudra džiaugiuosi, bet jos priedais esu nusivylusi.



Barbara Hofmann Black powder Brush. Tai, kaip ir supratote, teptukas pudrai. Jis yra ir universalus, kadangi tinka ir veido kontūrams ryškinti pasitelkiant skaistalus ar bronzantą. Net nežinau, kaip jį vertinti, nes apie teptukus nusimanau mažiausiai. Tiksliau visai nenusimanau.


Na ir galiausiai skaistalai. Jų firmos nežinau, kadangi užsisakiau iš ebay.com. Nusipirkau juos pabandymui, mokėjau nedaug ir nenusivyliau. Kokybė proporcinga kainai, bet esu patenkinta. Kadangi naudosiu retai, tik išskirtinėms progoms ir fotosesijoms, tai man jie kaip tik. Tepasi lengvai, spalvos atrodo gražiai. Na, žinoma, mano rankose jie niekur gražiai neatrodys, bet mėginsiu eksperimentuoti.




Na, tam kartui tiek. Geros jums savaitės, linkiu nesušalti.
Viktorija

15 komentarų:

  1. Nice!!! I love the Colors!!!

    FOLLOW ME
    http://rimanerenellamemoria.blogspot.de
    https://www.facebook.com/Rimanerenellamemoria
    http://instagram.com/rimanerenellamemoria

    AtsakytiPanaikinti
  2. Interesting post ;)

    http://szarokolorowa1.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. i love nyx so much!
    i use the lipstick :D


    WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

    AtsakytiPanaikinti
  4. Hello Dear! Thank You for Your lovely comment :)) Of course I wanna follow each other :)) Following You now :) Waiting for You on my blog :))
    xoxo

    Kathy

    AtsakytiPanaikinti
  5. Hello, I follow You and invite each other :)

    http://theloth.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  6. Hi, very nice blog! :)

    http://spowiedz-na-blogu.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  7. Great pictures and great products!!
    www.amemoryofus.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  8. Lovely colours! Yes, we can follow each other! I'm your new follower now! :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Na. Kiek as zinau tai kai dazaisi su pudra reik siek tiek patepti kakla, ir jai krutine atidengta ir ja :DD Kad neatrotum kvailai ;DD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, tu teisi. Bet aš bet kokiu atveju atrodau kvailai. :D

      Panaikinti
  10. Wonderful colours! I like NYX cosmetics. I'm following you! :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Great post,love the palette !
    Follow each other,let me know,keep in touch!
    http://cinnamonanddanako.blogspot.co.uk/

    AtsakytiPanaikinti
  12. Labai sudominai, manau reikes isbandyti kaikuriuos gaminius !

    AtsakytiPanaikinti
  13. Hi. I read ur comment, it so nice. I will watch ur blog with pleasure:)
    By the way, what's the company Nyx U're writing about? You recommend this? I've never heard this name...

    kisses

    AtsakytiPanaikinti